eContent
eContent er den ultimative CMS løsning, der giver dig mulighed for at styre design og indhold på din hjemmeside uden stort kendskab til programmering eller design. Det eneste du behøver er en browser og internetforbindelse. Vi har gjort det nemt for dig, så du kan sætte fokus på indhold af din hjemmeside. Vi sørger for resten: backup, opgraderinger osv.

Fordele:
Spar penge: Ingen dyre udgifter til webdesigner og programmører. Vi klarer det tekniske for dig.
Flere besøgende: En CMS baseret hjemmeside er lig med nem opdatering. En jævnligt opdateret hjemmeside er en vigtig faktor for at tiltrække besøgende/handlende til din hjemmeside.
Søgemaskine optimering (SEO): En hjemmeside, der er opdateres tit, har flere chancer for at få en højere placering på søgemaskinerne.
Nemt at bruge & fuld support: eContent er utrolig nem at gå til, men enavn.dk's erfarne supportteam står naturligvis til rådighed, hvis du får brug for hjælp.
Med indbygget "Word" lignende editor: du kan editere alt indhold, præcis som du gør med dit tekstbehandlingsprogram.

Muligheder:
eContent leveres med mange flotte skabeloner, der kan vælges imellem ved et klik, billedgalleri, gæstebog, mailformular, menumanager, statistik, søgefunktion, m.m.
eContent kan leveres alene, eller det kan tilknyttes dit eksisterende webhotel hos enavn.dk. Du får mulighed for at bestille i nedenstående bestillingsmodul.
eContent kan udvides med mange ekstra moduler, hvis du har brug for flere end de mange, der allerede følger med ved leveringen. Du finder herefter en liste over disse ekstramoduler.
eContent kan skræddersyes til at opfylde netop dine behov. Vore professionelle programmører kan altid hjælpe dig med nye moduler, tilpasning eller søgemaskine optimering, så det bliver, præcis som du ønsker, uden at det ruinerer dit budget.

Demo
Ønsker du at få din helt egen eContent i 24 timer uden begrænsninger så skriv venligst din email:
Opret demo
Kontakt mig
Har du spørgsmål til eContent, eller ønsker du mere info om eContent, så skriv venligst dit telefonnummer, og vi vil ringe til dig hurtigst muligt.
eContent nyheder
Ønsker du at modtage nyhedsbrev omkring eContent så skriv venligst din email:
Tilmeld
eContent: Månedlig Oprettelse
eContent grundpakke DKK 199 DKK 399 v
Med eContent grundpakke kan du komme igang med at lave din hjemmeside med det samme - ingen brug for ekstra moduler. Nedenstående ekstra moduler kan tilkøbes, hvis man har behov for yderligere funktionaliteter. Opret en lækker og professionel hjemmeside med eContent. Kom hurtigt og nemt igang og send din webdesigner/programmør hjem!
Ekstra moduler til eContent: Månedlig Oprettelse
Contactus DKK 19 DKK 99 v
Har du behov for en mere sikker kontaktformular, end den, der følger med som standard, så er contactus løsningen. Contactus anvender Captcha for at sikre, at det er en fysisk person, der prøver at kontakte dig.
FAQ DKK 29 DKK 99 v
FAQ-modulet giver dig mulighed for nemt at implementere din helt egen "oftest stillede spørgsmål" på din hjemmeside.
Geniznewsletter DKK 39 DKK 99 v
Geniznewsletter er et stærkt nyhedsbrevsmodul, der gør det nemt for dig at kontakte dine besøgende.
Genizrssfeed DKK 19 DKK 99 v
Genizrssfeed gør det muligt at tilbyde din hjemmeside som RSS-feed til en anden hjemmeside. Det er nemt at sætte op og nemt for brugeren at tilmelde sig.
Googlemap DKK 19 DKK 99 v
Googlemap giver dig mulighed for at anvende Googlemaps globale kort f.eks. til visning af din virksomhedsadresse. Det eneste, der kræves, er en APIkey, som fås gratis på http://www.google.com/apis/maps/signup.html
Memberpages DKK 39 DKK 99 v
Memberpages giver mulighed for at tilbyde adgang til flere brugere via brugernavn og kode. Via administrationen tildeles forskellige rettigheder til brugerne.
SimpleMultiUser DKK 29 DKK 99 v
SimpleMultiUser bruges til at dele administration af bestemte sider, uden at editorerne har adgang til selve CMS-administrationen. Kort sagt har editorer kun adgang til de sider, som de er blevet tildelt. Dette modul skal køre sammen med modulet 'Memberpages', da det ikke kan køre alene.
Online DKK 9 DKK 99 v
Online holder øje med antallet af aktive besøgende på din hjemmeside og viser tallet på din hjemmeside.
Poll DKK 19 DKK 99 v
Poll er et afstemningsmodul. Du kan selv bestemme, hvad dine besøgende skal stemme om, hvor mange valg- og svarmuligheder de skal have, samt hvor længe afstemningen skal vare.
News ticker DKK 9 DKK 99 v
Har du et emne eller en nyhed, som du ønsker at gøre dine besøgende opmærksomme på, så er "News ticker" løsningen. Du bestemmer selv tekst, samt den side, hvor den skal vises.
Simplerss DKK 19 DKK 99 v
RSS eller "Really Simple Syndication", gør det muligt at distribuere og indhente indhold fra andre hjemmesider. Med Simplerss kan du vise RSS feeds som Yahoo, CNN o.s.v. på din hjemmeside.
Whatsnew DKK 19 DKK 99 v
Whatsnew giver hurtigt dine besøgende overblik over de ændringer, der er foretaget på din hjemmeside, siden deres sidste besøg.
Advanced download DKK 9 DKK 99 v
"Advanced download" genererer automatisk en liste over de tilgængelige filer for en bestemt mappe og tillader derefter, at besøgende kan downloade disse filer. Hver gang en fil bliver hentet, bliver det talt og gemt i en log (hvis det ønskes). Således kan du få et overblik over trafikken for hver enkelt fil.
Advanced form DKK 9 DKK 99 v
"Advanced form" modulet bruges til at oprette mailforms, som kan integreres i en eContent-side. De oprettes via en webadministration, så du slipper for at skulle arbejde direkte med kode. Du kan oprette flere slags felter, radioknapper, afkrydsningsfelter og andet.

Vælg venligst abonnementsperiode: [alle priser er inkl. moms]
x 1 mdr. abonnement 
DKK 598 Du sparer DKK 0
x 3 mdr. abonnement 
DKK 946 Du sparer DKK 49
x 6 mdr. abonnement 
DKK 1433 Du sparer DKK 159
x 12 mdr. abonnement 
DKK 2368 Du sparer DKK 418

Vælg venligst din domænestatus blandt nedenstående valgmuligheder:
Jeg ønsker at oprette et nyt domænenavn med eContent
Skriv venligst det ønskede domænenavn og check om det er ledigt:
Jeg har allerede et domænenavn og webhotel hos enavn.dk
Skriv venligst domænenavnet der skal aktiveres
eContent skal ikke erstatte eller slette min nuværende hjemmeside. eContent skal erstatte og slette min nuværende hjemmeside.
Jeg har allerede et domænenavn hos enavn.dk, eContent skal aktiveres på dette domænenavn
Skriv venligst domænenavnet der skal aktiveres
Jeg har allerede eContent hos enavn.dk og ønsker at tilføje moduler iht. ovenstående tilvalg
Skriv venligst domænenavnet der skal opgraderes
Jeg har allerede et domænenavn et andet sted og ønsker dette flyttet til enavn.dk
Skriv venligst domænenavnet der skal flyttes til enavn.dk
Jeg har et domænenavn hos en anden udbyder og ønsker ikke domænet flyttet til enavn.dk. Jeg kontrollerer selv mit domænenavn.
Skriv venligst domænenavnet der skal pege på eContent
Jeg har ikke et domænenavn og vil gerne låne et subdomæne af enavn.dk
Skriv venligst det ønskede navn, vælg en af enavn.dk's domæner og check om det er ledigt:

Tjek dit domænenavn og webhotel hos enavn.dk
Gratis Diskmotel til dine filer
Webhoteller og domænenavn hos enavn.dk
» Produkter
» Check domæne
» Nyheder
» Forny dine produkter
» Salgsbetingelser
» Referencer
» Ledige stillinger
» Forside
Domæne registrering i alle lande
  Tilmeld
  Afmeld

Din e-mail:   
Modtagers navn:
Dit navn:
Modtagers e-mail:
enavn.dk er medlem af Ripe enavn.dk er Novell hosting partner enavn.dk er Microsoft partner enavn.dk er VMware partner enavn.dk er OwnCloud partner enavn.dk er Sophos reseller Ubuntu hosting hos enavn.dk enavn.dk er Nets partner enavn.dk er IBM partner enavn.dk er DK-hostmaster .dk registrar enavn.dk er .eu og eurid registrator enavn.dk er Norid og .no registrator enavn.dk er iis og .se registrator enavn.dk er afnic og.fr registrator enavn.dk er nominet og .uk registrator

Betaling med Dankort hos enavn.dk Betaling med American Express hos enavn.dk Betaling med JCB hos enavn.dk Betaling med Maestro hos enavn.dk Betaling med Mastercard hos enavn.dk Betaling med Electron hos enavn.dk Betaling med Visa hos enavn.dk


virtuel server løsninger hos enavn.dk  Copyright©2012 - enavn®ApS   Gratis domænenavn hos enavn.dk  Aarhusgade 88, 2100 København     Vordingborgvej 78, 4700 Næstved   Webhotel løsninger hos enavn.dk  Tel. +45 8820 5000   Domænenavn og webhotel hos enavn.dk  Fax +45 8820 5010