Hvordan overfører jeg filer med FileZilla?

FileZilla er et FTP-program, som du kan bruge, når du skal overføre filer til og fra din hjemmeside.

Programmet er gratis og kan hentes her

Når programmet er hentet og installeret, skal du udfylde felterne i toppen:

• Vært er dit domænenavn(fx dit-domæne.dk).
    • Brugernavn kan du se i din velkomstmail eller i kontrolpanelet under Sites, FTP-Accounts.
    • Kodeord kan du se i din velkomskomstmail eller du kan ændre det i kontrolpanelet under SitesFTP-Accounts.
    • Port skal ikke udfyldes

Forbind til serveren ved at klikke på Lyntilslut

Sæt hak udfor Hav altid tillid til certifikatet i fremtidige sessioner. for at acceptere certfikatet for dotserv.com og klik på Ok

I venstre side ses Lokalt sted, som er en oversigt de filer, der findes på din computer:

I højre side ses Fjernsted, hvor der er en oversigt over de filer, der findes på din hjemmeside.
Du skal gå ind i mappen web for at overføre filer til din hjemmeside.

Du overfører en fil ved at trække den fra det ene vindue og hen til det andet.

• ftp upload, ftp download, fileoverførsel, file transfer