Hvordan bestiller jeg et domæne?

Gennem vores domænesøgning på enavn.dk kan du søge efter et specifikt domænenavn, fx mitdomæne.dk og herefter se ledigheden for det pågældende domæne.

Når du har fundet et passende domænenavn, kan du placere det i kurven. Undervejs i den efterfølgende process kan du samtidig vælge, om du ønsker et produkt tilknyttet, sådan du kan tage dit domænenavn i brug. Dette kan dog altid gøres på et senere tidspunkt fx i form af et Webhotel.

Køber du udelukkende et domænenavn og ingen tilkøbsprodukter, vil du blot eje rettighederne til navnet, og derfor ikke automatisk have adgang til services, såsom e-mail eller hjemmeside.

• Domæneregistrering, Nyt domæne, domain registration, new domain