Hvordan skifter jeg PHP-version?

Med MultiPHP kan du have forskellige PHP-versioner for dine forskellige domæner, selvom de ligger på samme webhotel.

Som standard arver et domæne en nyere PHP-version. Dette sker hvis der står "inherinted" udfor et domæne eller hvis PHP-version sættes til "inherint". Fordelen ved denne indstilling er, at domænet automatisk skifter til en nyere PHP-version løbende.

Vælg 'MultiPHP Manager'
For at skifte PHP version for et af dine websites, skal du gøre følgende:

1. Vælge domæne
  2. Vælge PHP version
  3. Klikke Apply

Vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at dit website understøtter alle PHP-versioner, men det er værd at undersøge. Du får bedre ydeevne og mere sikkerhed ved at bruge den seneste PHP-version.

Change the PHP version per website